Als vastgoed belegger of gebouwbeheerder krijgt u (regelmatig) te maken met bouwkundige vragen en problemen van uw bewoners. Bouwservice Correct biedt u daarom een complete dienstverlening om u op bouwkundig gebied te ontzorgen. Wij combineren persoonlijke service met de slagkracht van een groot bouwbedrijf en zijn u dus van dienst bij bouwprojecten van klein tot uitgebreid. Van het plaatsen van wanden/plafonds tot vloerafwerkingen en van sloopwerkzaamheden tot de totale upgrading van panden.

Vastgoedservice

Tot onze opdrachtgevers behoren hoofdzakelijk woningstichtingen, schadeverzekeraars, VVE-beheerders, professionele vastgoedbeheerders, bedrijven in de profit en non-profit sector en zorginstellingen.

Onderhoud

Het onderhoud van uw gebouw(en) is van essentieel belang om de levensduur van het gebouw en het comfort hierbinnen te waarborgen. Wel zo handig dus als u weet wanneer welk onderhoud plaats moet vinden en welke kosten dit met zich meebrengt.


Goedkoopste prijzen voor Aannemers in Nederland en België. Laagste prijs tegen hoogste kwaliteit.

Vastgoedservice Zuid-Limburg. Maastricht, Parkstad en Kerkrade.

Beste aanbieding voor aannemers. Klusbedrijf en aannemersbedrijf in de regio

Vastgoedservice in de buurt. Voor al uw bouwwerkzaamheden hulp met de bouw. Aannemersbedrijf Bouwservice

Snelle en goedkope hulp bij bouwen en onderhoud van huizen en kantoorpanden. Bel aannemersbedrijf Bouwservice Correct beste in Limburg

Wij komen uw aanbouw snel en vakkundig bouwen voor de goedkoopste prijs in België en Nederland.

Heeft u hulp nodig / Wilt u een offerte aanvragen? Neem contact op